De gevel van uw bedrijfspand

in Den Haag vakkundig laten schoonmaken

✓ Directe communicatie naar klanten

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

De gevel schoonmaken van uw bedrijfspand in Den Haag, is een klus die u het best aan een professional overlaat. Dan bent u immers verzekerd van een mooie, schone gevel die een aantrekkelijke entree vormt voor uw medewerkers, klanten en andere bezoekers van uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Bovendien leidt een gevelreiniging tot een langere levensduur van de gevel. In de gemeente Westland en omgeving voert het bedrijf Raymond Westen graag vakkundig een gevelreiniging voor u uit.

Bent u geïntereseerd?

Van elk type bedrijfspand in de regio Den Haag maken wij de gevel schoon

Het bedrijf Raymond Westen is al sinds 1994 actief in de schoonmaakbranche, waardoor we veel ervaring hebben met gevelreiniging van elk type gevel in de gemeente Westland en omgeving. Als u de gevel van uw bedrijfspand in bijvoorbeeld Den Haag wilt laten schoonmaken, staan wij voor u klaar. Het maakt niet uit of het om een kantoorpand of ander type bedrijfspand gaat, want we reinigen de gevel altijd optimaal en houden ons hierbij aan alle huidige milieueisen.

Ontdek ook onze andere reinigingsdiensten

Naast de gevel van uw bedrijfspand in Den Haag of omsteken schoonmaken, schakelt u ons ook in voor diverse andere reinigingsdiensten. Schakel bijvoorbeeld onze glazenwasserij in voor het schoonmaken van uw ruiten. Ook zonnepanelen reinigen behoort tot de mogelijkheden. Als u ons bedrijf uit Wateringen (Westland) inschakelt voor gevelreiniging en andere diensten, ziet uw bedrijfspand er gegarandeerd snel op-en-top uit.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u ons bedrijf uit Wateringen (Westland) inschakelen voor een gevelreiniging? Bijvoorbeeld omdat u de gevel van uw bedrijfspand in Den Haag grondig wilt laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 0174-518160 of 06-54970123, maar een e-mail sturen naar info@raymondwesten.nl of het contactformulier invullen kan ook. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.