Een professionele glazenwasserij

nabij Den Haag

✓ Directe communicatie naar klanten

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Als u een glazenwasserij zoekt in de regio Den Haag om de glazen van uw kantoor te wassen, is Raymond Westen uit Wateringen u graag van dienst. Als sinds 1994 zijn wij actief in de schoonmaakbranche. Voor een professionele glasbewassing van uw kantoor of bedrijfspand in Westland of omgeving, zit u bij ons dan ook zeker goed. Onze glazenwassers zijn namelijk in het bezit van het SVS-glazenwassersdiploma, het IPAF voor het besturen van diversen hoogwerkers en het VCA-diploma. U bent dan ook gegarandeerd van kwaliteit en veiligheid.

Bent u geïntereseerd?

De voordelen van onze glazenwasserij in de regio Den Haag op een rij

Is het tijd om de glazen van uw kantoor in Den Haag of omstreken te wassen? U doet er zeker goed aan om dit op tijd te laten doen, want een schoon kantoorpand geeft een goede, representatieve uitstraling van uw organisatie. Voor een professionele glasbewassing van uw kantoor in Westland, schakelt u onze glazenwasserij uit Wateringen (vlak bij Den Haag) in. Bij ons profiteert u namelijk onder andere van de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijke reiniging.
  • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
  • Vlek- en streepvrije opdroging, zelfs in direct zonlicht.
  • Gereduceerd risico op statische oplading, doordat in het gebruikte water geen metaaldeeltjes zitten.
  • Optimale bereikbaarheid boven en bij tuinbeplanting, fonteinen, koepels, overkappingen en winkelpromenades.

Ga meteen voor een volledige reiniging van uw pand

Raymond Westen is niet alleen een glazenwasserij in de buurt van Den Haag, waarvan de medewerkers de glazen van uw kantoor wassen. Naast een professionele glasbewassing van uw kantoor in Westland, kunt u bij ons namelijk ook terecht voor andere schoonmaakdiensten. Laat bijvoorbeeld uw gevel grondig reinigen en voorzie ook uw zonnepanelen van een schoonmaakbeurt. Dan ziet uw pand er snel weer keurig uit.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Wilt u onze glazenwasserij inschakelen om de glazen van uw kantoor in de regio Den Haag vakkundig te wassen? Waar uw kantoor in Westland ook staat; wij voeren er graag een professionele glasbewassing uit. Vraag hiervoor eenvoudig een offerte aan door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of te e-mailen naar info@raymondwesten.nl.